Hear you me

Blev ingen skoaffär, men det blev prima ist! Tror aldrig jag har varit i en mataffär sådär länge förrut xD

D kom hit vid sju ;) Blev lite film och tv. Bl.a. Mr Bean, Fyra bröllop och en begravning och afv ;) Och så blev det chips och myys =) tills han drog för typ en timme sen.

Nu sitter jag är och smsar, msnar, bloggar och bdbar ^^ Borde ju egentligen sova. Ska till farmor imorn och fira morsdag, wiho^^

Känner att mina inlägg idag har varit ganska tomma och meningslösa, men wtf! xD

Slänger in en gammal favoritlåt ;)
 
xoxo

Tell it to me like you told it to them

Goddagens!

Vaknade vid halv ett i morse! (:O) Elr ja, vad man nu kallar de xD (Och matilda tycker hon vaknar sent när hon vaknar halv tio^^ Du behöver tänka om lilla vän ;)) Mor kom in med en tidning där det fanns en artikel om något band hon tyckte vi skulle lyssna på. Deportees typ^^ Så ja, de gjorde vi xD De var kanske inte världens bästa band precis xD

Har legat på annies rum en stund nu och chillat med lite tidningar. Ska snart hoppa in i duschen! Om en stund blir det nog skoaffären med Amela och sen ikv kommer D hit ;) Massa trevligt =)

Duschen nästa!
xoxo

Vad heter huvudstaden våran?

Utbildningen igår var väldans trevlig ^^ Lekte en massa nya lekar, spelade rollspel, lekte med lera och massa mera ;)

Dagen började med friku, massa tråk på de! Fortsatte sedan med svenska där vi fick reda på att vårt lag vann medeltidsvandringen ^^ Wiho ;) Det blev lunch, matte och sedan friku igen. Sedan tog skoldagen slut och vi tog bussen hem =)

Väl hemma började jag städa mitt rum, vilket var väldigt duktigt gjort av mig ^^ Skulle dragit hit lite vänner, men det sket sig. Så det blev pannkakor, dumle-kladdkaka, tv och musik med syster ist ;) Vid tio drog jag för att möta upp mamma på tågstationen och bära hem grejer.  Hon hade köpt lite kläder till mig ;D Tihi (A) (Ronja, du vet de där linnena vi tittade på? Jag fick sånna! ;D)

Vid halv elva stack jag bort till Lottie. Satt ute och snackade ett tag, fick öl av ola xD Gick in o softade, kom fler människor. Dricka hit, lekar dit, burkar upp, glas ner. Ja, det var en ganska trevlig kväll må jag säga ;)
 
Precis hemkommen nu faktiskt. Men när jag steg in på mitt rum insåg jag att jag inte bäddat sängen, så det får jag väl göra nu. Massa jobbigt med dubbellakan och sånt skit! Men massa myys oxå (A)

over and out!
xoxo

utbildning = pengar

Klockan är runt halv fem och jag ska snart dra till tunnan. Utbildning ikv, 17-21, Woho! Taggad till tusen! - inte alls! Jag är skittrött och vill bara sova! Men sova kan man göra när man är död, elr vad det nu är man säger XD.

Idag hade vi sovmorgon till tio, wonderfull^^ Frikun gick förbi snabbt och enkelt. Gjorde inget spec. Skapade i princip en familj och bestämmde var de bodde, gjorde osv. 
På idrotten dansade vi ^^ Ganska kuligt faktiskt XD Inget seriöst precis! Massa flumm ^^
Sen tog den dagen slut ^^ Hemma redan två ;)

Klockan är mycket, måste dra! 
xoxo


you spin my head right round, right round

Har får ni ett par klipp som spelats oräknligt många gånger den senaste månaden! ;D Enjoy! ^^

flo rida - right round


taylor swift - crazier
 


britney spears - if you seek amy
 

xoxo

"Jag vill vara din margareta", na na na

Strax innan vi skulle dra till folkets park där annie skulle sjunga, kom min far hem med en ny tv! JIPPI ;D Självklart började vi fixa och dona, men så råkade vi kolla på klockan och insåg att det var tio min tills vi skulle vara där, så de var bara att släppa allt och köra iväg.
Annies och resten av körens uppträde var fint, men inte speciellt välplanerat. Vilket märktes ganska tydligt. Synd.

Fick reda på att de skulle köra uppträdet ännu en gång, så jag hakade på min kära kusin och drog till prima för att köpa blommor till min far ^^ Blev en gul bukett, bara för att han älskar gult ;) (fråga inte varför! gult är fult!^^)
Sen drog alla hem till oss och det blev match på den nya tv:n, efter mycket kaos av pizzor och bilkörning xD

Nu tog matchen nyss slut och D hade rätt om att Barcelona skulle vinna ^^ Själv bryr jag mig väl inte överdrivet mkt :$ De går som de går!

Dags för film! Ha en trevlig kväll =)
xoxo

Sovmorgon utan sovmorgon

Morgonen började ju roligt! Vaknade av att någon bankar i hundranitto på min dörr och skriker "Ronja är här!". Fy fan säger jag bara! Jag flög upp och just när jag håller på att ramla in i dörren stiger Ronja in på mitt rum. Stress stress stress! Jag undrar hur många "FITTA!" jag hann säga/skrika innan vi var på bussen som gick typ fem min senare. Säkert runt 50! Men jag hann! Duktiga mig ^^ Och så glad jag är över att jag har ronja som hämtar mig varje morgon. Annars hade jag ju förlorat mig stjärna ^^ xD 

Yep väl i skolan, (såg man skabb ut!) blev det prov. Ett prov jag inte kunde för fem öre! Illa! Det blev engelska, friku, lunch, klassråd och så friku igen. Jag och Ronja gjorde vår redovisning om SMA 2, och det gick skitbra! Vi fick inga extra frågor av läraren heller, så vi verkar ha fått med allt, vilket höjer vårt betyg ^^ 

Har nyss kommit hem. Sitter här i soffan och lyssnar på någon spelningslista Annie har haft på, Jonas brothers just nu iaf. Snart blir det food och en efterlängtad dusch! Ikväll uppträder Annie någonstans, har ingen aning om var :$ XD Så vi ska dit och kolla ;) 

Grattis till far oxå  som fyller halvvägs till nitto idag! :D <3

xoxo

Live your life

Gårdagen gick förbi snabbt och enkelt! 
Skolan var ganska trist, men vi gjorde typ inget så de var ju ganska chill ;)
Väl hemma blev det lite plugg och en sväng med Amela, massa trevligt =)

Idag har vi sovmorgon till tio, eftersom svenskan är inställd. WIHO! ^^
Har bara tre lektioner idag, wonderfull ^^
Men sen blir det iof massa plugg ikäll, och det gillas inte! 

Måste fixa frukost nu, så jag slipper svälta ihjäl ;)
Have a nice day^^ ;)

Här får ni en låt, som nu spelats på mtv massa gånger sen jag steg upp.


xoxo

Tömsig (a)

Dagen började tidigt pga pojkarna, men jag pallrade mig inte upp ur sängen förrän de stack till stranden. När de kom tillbaka hade jag väl gjort vid mig någorlunda iaf, men var fortfarande för trött för att göra något vettigt, så det blev lite film ;D När de kom tillbaka letade sig Isak in på mitt rum och la sig i mitt knä där vi fortsatte mitt filmtittande ;) (btw, han säger hela tiden " Jag tycker verkligen om dig Andrea" , haha hur sött som helst!)

Vid tre gick jag och mötte upp D. Gick och hyrde film (ännu en spansktalande! :O xP), och den söög, så det var nog sista gången han fick välja film ^^ Sen blev det lite tv, mer film och myys tills han drog vid elva.

Så nu sitter jag här och fixar det sista på min och Ronjas redovisning till imorn, men jag kan inte komma på ett skit att skriva. Det står helt stilla! Antagligen kommer det bli precis som det var från början. (Illa, illa!)

Detta inlägget har jag skrivit i över en timme nu. Skiter i plugget och tänker sova ist!
xoxo

"He's back!"

Yep, och så är det kväll/natt igen.
Kvällen spenderades som sagt hos Ronja med robinson (booooring) och film. Min underbara peter pan! ;D De gillade inte min film utan nördade dator ist, och uppskattade därför inte att jag kunde alla replikerna utantill :$ XD

Eftersom det just nu ligger två sovandes små pojkar precis utanför min dörr, sitter jag här utan varken film elr musik. Vilket håller på att ta livet av mig! Men eftersom de där sovande pojkarna inte kmr sova speciellt länge imorn, innebär det att jag inte heller kommer få sova som vanligt, dvs till lunch. Och då borde jag typ gå och lägga mig snart.

Imorn blir det lite plugg och förhoppningsvis träffa D ;) Mihi (A)

Ipod + mobil + penna + papper = min väldigt tysta fortsättning på kvällen.
xoxo

Sött som socker

Planera ändras så ikv ska vi nog upp till ronja ;) trevlans!

Lekt med otto i ett par timmar nu. Haha, så grymt söt när han härmar min smssignal! "hey beautiful" ^^ Eller hon operasångerskan i melodifestivalen, mihi massa gulligt (A)

Jag kanske råkade youtubea lite innan, och fann detta. Skitsött!


Det var nog allt just nu tror jag. Isak ropar ;)
xoxo

You had me at hello

Jag lyckades få huset för mig själv igår , guud var skönt det var! Kan inte minnas när jag var hemma helt själv sist. Så jag placerade mig i soffan med tv och båda datorerna, och bara slöade, tills jag fick ryck och började fotografera ist ^^
Ett tag dök de där jävla dockorna (från sckräckfilmen jag och lottie såg, the strangers) upp i huvudet igen, fy fan vad hemskt det var! Jag typ psykade mig själv med de i över en timme. Gud!

Yep, här sitter jag i sängen och pallar inte gå upp, även om jag borde.
Isak och Otto kommer hit om sisådär 30 min kanske, och då borde jag ha både gjort vid mig och städat undan. Jag tvivlar på att jag kommer lyckas!

Ikv ska man nog sova i stuga med a couple of friends ;) Vilket ska bli kuligt, så länge det inte börjar regna!^^ Äta näbbgädda elr något sådant ska jag tydligen göra oxå (visst låter det livsfarligt? Som om den tänker äta upp dig ist! :O)

hoppas, hoppas, hoppas!

Slänger in en braig låt ;)


xoxo

Free fallin'

Äntligen har minilovet börjat! ;D
Gårdagen spenderade jag först med Lottie ^^ kuligtkuligt ;)
Sen drog jag till mörrum för att träffa D, blev film och så ;) myys =)

Idag har varit i stan och inhandlat nödvändiga grejer.
Typ regnställ och typ shorts och sånt man kan ha på jobbet i sommar.
Eftersom jag inte hann göra mig i ordning heller innan vi skulle köra har jag sett skabb ut hela dan, och självklart är det då man ska träffa flest folk! Wiho!

Ikväll vet jag inte vad som händer än. Men något kul hoppas vi på ;)

Slänger in den för tillfället bästa låten! ♥



xoxo

I take it back

Okay, jag tar tillbaka det jag sa.
Det varken åskar elr regnar längre, yippi!
Men jag hopppas fof på att hon ställer in vandringen ^^
Zimbabwe, vandring och SMA typ 2 som står på schemat idag,
vi hoppas jag överlever.  ^^
(hoppas tijnah me gjorde de ^^ xD)

Ikväll blir det Lottie ;D Wiho!
Har jag tur så stannar hon tills imorn ^^ hihi ;)

Dags för school!
xoxo

Seriöst?!

Det åskar ute, massor!
Väckte lilla andrea och skrämde henne halvt från vettet!
Och det regnar ännu mer! FY!
Jag är så grymt avundsjuk på hela bma som är lediga idag!
Själv ska man dra till skolan vid nio för att sedan gå på en runtvandring i sbg, woho -.-
Vi hörs senare, dvs om jag överlever!
Over and out!

xoxo

Tjenixen ^^

Dags att påbörja en ny blogg, elr vad säger ni? ^^
Well, so here we go! ;)

xoxo

RSS 2.0