give it all

Jag har inget kul att berätta. Alls. Dagarna rullar på. Skola, plugg, mat, promenad, plugg, simon, sova. Ja, det är väl så mina dagar ser ut just nu. 

Barn och fritid = slappelinje? No fucking way, säger jag bara! Det är bara andra veckan efter lovet och vi har redan alldeles för många läxor. Jag står snart inte ut. Trodde jag skulle vara utvilad och viljan att lära skulle vara tillbaka efter två månaders lov, men icke! Jag känner mig mer skoltrött än någonsin och förstår inte hur jag ska stå ut hela 2 år till. 

Skola, läxor, vänner. Det känns som jag redan nu börjar kvävas. Det får inte hända. Det ska inte hända! Jag ska hitta tid och ork till allt. Jag ska. 

Imorn är det skolfoto iallfall. Jag längtar inte. Har alltid hatat att vara med på bild. Men kvällen ska man spendera i Sbg med bästaste tijnah! <3

Har inget mer intressant att skriva. Borde plugga. 
(önskar jag faktiskt var den plugghäst alla påstår att jag är)

xoxo


simon <3

because you had a bad day

Kan börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggat på en dryg vecka nu. Men jag brukar blogga när jag är ensam, och nu känns dt som jag gör något hela tiden. Träffar jag inte Simon så är jag ute med Amela, pluggar jag inte så fotar jag, tittar på film, pratar i telefon eller städar. Aldrig ensam. 

Skolan har väl varit ganska okej. Va kul att träffa de flesta igen, speciellt Tijnah! ;) Vi har även fått väldigt bra lärare i år, me like :D Bara svenska, samhällkunskaps- och kost läraren jag inte tycker om ^^ Vårt klassrum är oxå great, spec om man jämför med vårt gamla, värsta slottet ^^ Fast fett jobbigt att springa i trappor hela dan xD Vårt schema däremot suger x1000! Inte nog med att vi slutar ca 40 min innan bussen går nästan varje dag, vi har inga raster, mest 5/10 min. Korta lunchraster och alldeles för många lektioner per dag. Bara grymt irriterande. 

Jag är på ganska dåligt humör, men har inte planer på att exposa det här, så jag tänker avsluta detta inläget nu.

För övrigt saknar jag tijnah. 
och simons famn.

i'm yoursfool you made the girl fall in love
you said those beautiful things

Dagen före HT-09

Ja, som det lilla freak jag är, sitter jag här nu kvällen innan och funderar på om allt är fixat inför morgondagen.  Väskan är packad och klar. Kläderna är rena och framlagda. Alarmet har testats mer än en gång. Klockorna är återigen framställda ett par minuter. Pennorna är vässade. Och låset fixat. Ja, jag tror faktiskt allt är klart.

Det känns inte som det är skola imorn. Inte ens i närheten faktiskt. 

Det känns mer som att Simon kommer stiga in på mitt rum när som helst, ge mig en puss och lägga sig bredvid mig i sängen. Kanske kollar vi på en film, kanske kittlar han mig tills jag slutar andas eller kanske bara pratar vi. Och pussas. Såklart^^

Läggdags känns det verkligen inte som. Kvällen har ju precis börjat.
Lovet har ju precis börjat! Fast tydligen slutat också.

Det är väl dags för Fröken Bergh att bädda ner sig i sängen nu och försöka sova. 

xoxo

Summer of 09

Bloggen har varit nere över sommaren av den enkla anledningen att jag inte orkat uppdatera. Nu den senaste veckan har jag dock bestämt mig för att ta tag i de igen, och har därför gjort en ny bloggdesign för att pigga upp den lite! Så nu tänkte jag köra en liten genomgång på det ni missat ;)

Bara en vecka efter bmalägret slutade var det rixfm-festivalen som jag spenderade med Elin Ronja och Sara ;) Samma dag åkte Amela till Kroatien för att vara borta i över en månad, och samma kväll träffade jag Simon första gången utanför jobbet.

Veckorna som gick därefter spenderade jag med honom, Sanna, Tijnah, Lottie och Victor.  -  Dessa människor har allstå varit mina människor i sommar.
Jag har inte gjort något speciellt, det blev inge sthlm, inge göteborg, inte ens malmö! Men jag har trivts ändå! Sommaren har varit underbar! Dt enda som kunde varit bättre är vädret ;)

Bio har dt blivit massor i sommar, som vanligt ;) Orkar ni läsa om jag skriver upp? ^^ Ja, dt får ni göra! ;)
Baksmällan - Sanna
My bloody valentine - Simon
Transformers - Sanna
Harry Potter 6 - Simon Jöns Ronja
Public enemies - Sanna Timothy Sofie Sara Sponn + 2 killar jag inte minns namnen på :$
Linje 123 kapad - Simon
The proposal - Amela
Hela sju bior^^ de ni ;)

Det har varit allt från varma dagar på stranden till kalla kvällar men tjocka täcken och film.

Väldigt kort sammanfattning, men mer behövs inte. Huvudsaken är att minnena från sommarnen finns kvar. Och jag kan garantera att de kommer vara svåra att glömma.

jag lever igen.
på riktigt.
och det är bara ditt fel.

xoxo

RSS 2.0