i'm gonna fight to find myself

Vi får se hur långt vi kommer idag^^

Torsdagen den 18 började vi dagen med att gå till biblioteket i ösregn! Det var helt sjukt för det regnade i princip bara framifrån, så på baksidan av sig själv var man helt torr! mysko! Aja, väl framme mötte vi en liten tunn man som då skulle vara denne konstnär som skulle lära barnen måla ur perspektiv med akrylfärg. Vi ledare fick inte vara med och måla, så vi placerade oss på stolar mitt i rummet för att övervaka ^^ Haha, okej då. Vi fick ju gå lite rundor och hjälpa barnen också, självklart. När aktiviteten slutade efter två timmar hade barnen mer fär på sig själva än på tavlan!
Efter lunch var det dags för femkamp! Matt-nånting, kardborre-typ-krig, basket, fotboll och beachfotboll. Vi spelade tjejer mot killar,dock fick jag vara kille fram till slutet, då det blev lite ont om tjejer i deras lag. Men tjejerna segrade tillslut så jag såg mig själv som en vinnare ^^ (a).
När vi släppt barnen vid tre, sket vi i genomgången och stack hem ist! Själv fick jag inte mycket ro, utan det vara bara att börja packa, för två timmar senare drog vi till västervik!

Vägen dit var lika skön som vanligt! Jag älskar att åka bil! Jag vet inte varför, det är bara.. avslappnande elr ngt i den stilen!;) En massa sms och ett samtal från Sanna hann man med oxå ^^ Resan tog ju bara typ fyra timmar elr så ;) Väl framme i västervik bar vi ner all packning till båten, för att sedan åka över till ön! När vi hade asat in allt i stugan var klockan runt halv elva och jag slog mig ner i en kökssoffa med mobilen tills jag höll på att somna där (jag börjar fatta grejen med kökssoffor jöns!^^) och förflyttade mig till den övre delen av vångingsängen.

--

Fredag=midsommarafton!
Midsommar blev inte alls sådär mysig som den borde. Jag ville egentligen vara hemma, träffa D och typ tagit det lugnt med massa jordgubbar och grejer, men det lyckades ju inte. "för dålig planering" blev det kallat.  "/ 
Istället spenderade jag midsommar med 7 barn mellan 11-16 och 8 vuxna. Wiho?
Vi hade två stugor som var på tok för små till sådär mycket folk + det dåliga vädret! Och jag som var dunderförkyld trodde seriöst jag skulle dö! Jag hade först klätt mig fint, typ leggnings, klänning, jeansjacka och så. Men det slutade med allt de + joggingbyxor, tjocktröja, skarfs, pappas jacka och täcke! Inomhus! De skulle ju självklart ha alla dörrar öppna överallt. Hyy!
Kan ni då tänka er hur det var att duscha utomhus? Fy fan säger jag bara!
Jag minns inte så mycket mer om vad vi gjorde. Jag fick reda på lite dalaskvaller av Strand-och Dahlberg ^^ Smsade konstant! (a) Läste nästan slut på new moon oxå ;) Annars hände nog typ inget. Massa tråk!

--

Lördag, jag vaknade sist av alla, precis som beräknat. Drog ut mamma i regnet så jag kunde få duscha. Har ni en aning om hur kallt och hemskt det är att duscha utomhus i regn och blåst? Shit, jag tror aldrig jag frösit så mkt i mitt liv!
Resten av dan gick åt åt att packa och käka tårta, jag tror någon fyllde år? Det var ju meningen att vi skulle åka hem på söndagen, men jag tjatade till mig en tidigare hemresa ^^
Drog vid tre fyra tror jag. När vi satte oss i bilen var jag helt död iaf. Dödsförkyld och vem tror ni det är som måste agera förstebärare när ens var har ont i ryggen och ens mor har inflammation i båda axlarna? Ha? Just det, jag!
Var hemma runt nio iaf efter ett stop på burgerking! Då drog och ut sanna och så var vi ute i massa timmar ;) Mycket trevlans ;D <3

Orkar inte mer. Måste sova. Jobb imorn!
xoxo

because of you

Måndagen den 15 fick man inte sova länge minsann. Utan när alla andra låg hemma med sommarlov skulle man själv upp med tuppen för att vara på tunnan redan klockan åtta! Vi var bland de första = vi fick plocka ut alla grejer. Vid kvart i nio steg över hundra barn in i den lilla trånga lokalen och vi fick börja våra upprop. Därefter tog vi vår grupp, tog närvaro, delade ut tröjor, och blörjade sedan med våra redan uttjatade namnlekar! När barnen började kunna de flesta namnen delade vi upp oss och de som ville fick spela fotboll med den blåa gruppen och de andra fick stanna kvar och göra andra lekar.
Efter lunch fick man gå till simhallen om man ville, men våra barn röstade på att gå till korsholmen så vi stack dit ist! Men det önskar jag att vi inte gjort! Jag fattar inte hur så pass många barn kunde bara. Det var fett kallt uppe, hur kallt kan det då inte ha varit i vattnet?! Jag höll iaf på att frya ihjäl så jag snodde simons handduk ;) Det var lättare att roa barnen där. Det var inte samma behov att ha barnen samlade i grupp eftersom det ändå inte var några andra grupper i närheten. Så de kunde springa och göra lite vad de ville!
Vid tre hade vi gått tillbaka till tunnan och gjorde en liten avslutning med barnen. Sen skulle alla ledare samlas och gå igenom dagen. Hemma strax innan fyra.
Väl hemma tvingade jag mamma att köpa vattenpistoler till mig och syster^^ Hade krig runt poolen sen :) Och JAG VANN! överlägset ;) Ända till faster kom, det blev lite jobbigare då xD två mot en gick inte lika bra xD

--

Tisdagen började oxå sådär överdrivet tidigt. När barnen samlats gick vi bort till skansen för att lära oss streetdance! Dansen var väldigt svår och barnen tyckte inte det var speciellt kul. Det var för många olika steg att lära sig och memorera. Vilket var synd.
Efter lunch var det dags för bågskytte! Vi delade in barnen i tre grupper eftersom de bara fick plats med åtta pers där nere samtidigt. De övriga drog vi ut på basketplanen utanför ;) Men barnen var inte så intresserade av basket, utan de ville hellre gräva ner skor i beachplanen "/ 
Gitte och Jenny kom iaf upp till oss då och tryckte i barnen massa skit om mig och simon. Därefter kastade vi gris tills det blev vår tur att gå ner ;) Jag äger på att leka robin hood! :D Elr ja, ja träffade ju talvan iaf (a).
När vi släppt barnen och gått igenom dagen, stack jag till stan med min far. Skulle köpa ny dator men vi hittade ingen bra nog.

--

Onsdagen skulle spenderas vid vattenskidklubben! Så när vi samlat barnen och lekt till bussen anlände, tog vi oss dit ;) Väl framme blev barnen splittrade och lekte på alla håll och kanter. Vi gjorde upp en ordning på vem som skulle åka när och så. Det hade aldrig funkat annars, och det funkade knappt ändå. Eftersom det bara var vår grupp där var det inte nödvändigt med gemensamma lekar utan de fick göra lite vad de ville. Några letade efter grodyngel, några spelade kubb, volleyboll, fotboll, vattenskidor osv.
Lunchen var dock en aning jobbig. Jag och André fick äran att servera all mat, vilket gick bra. Men Simon var värdelös på att hälla upp dricka! Platsmuggarna flög, och bestick tappades. Men barnen verkade vara trygga med varandra nu iaf. De umgås mer tillsammans. Inte så splittrat som innan.
Efter lunch fick de som ville åka ring. Jag stod mest ute på bryggan då för att hålla koll på barnen. Men helt plötsligt går André och Simon emot mig med händerna bakom ryggen. Jag förstod ju direkt. Vattenpistoler! Barnen var ju på direkt och det slutade med att jag fick hink efter hink hälld över mig! Jag var dygnsur efter det! Och fett kall! Solen betämmde ju sig för att gå i moln och andrea var ju så smart att hon missat att ta med sig nya underkläder. så hon fick gått springa runt i blöta kalla kläder de två timmarna som var kvar innan bussen kom!
När vi samlades utanför tunnan för att gå igenom nästa dag med barnen, skakade jag och hackade tänderna så mkt att jag inte kunde prata utan André fick ta över ist! Satan vad kallt det var!
Väl hemma när jag precis hunnit byta kläder kom mor och far hem och drog med mig på kalas i Åby. Ganska dryg men hyfsat trevligt ändå ;) Därefter bad jag pappa köra mig till Amela och resten av kvällen spenderade jag på hennes studsmatta med Amela, Amanda och Kristian ^^ Massa flumm och annat kul ;)

Pallar inte skriva mer. Ska dra ut nu. Fortsätter kanske senare ikv ;)
xoxo


i woke up in between a memory and a dream

Och då fortsätter vi!

Lördagen den 13 tog jag lång sovmorgon! Alldeles för lång faktiskt. När jag vaknade var det knappt två timmar tills det skulle komma folk hit. Eftersom mor min fyllde år yesterday så skulle släkten hit på tårta! Jag var helt död och låg mest på soffan i uterummet. Lottie kom hit ett tag sen, tevlans ;) Men hon drog efter bara någon timme, så då blev det tydligen min tur att roa otto och isak! Gästerna stack tidigt och resten av kvällen spenderades framför tv:n med familjen. Kan inte ens minnas när det hände senast!

Söndagen var en slö dag! Dagen gick ut på att städa undan efter helgen och samla krafter inför den kommande veckan!

nu tänker jag gå och käka. fortsätter med sommarjobbs-veckan strax.
xoxo

words can be so hard to trust, they made a fool of all of us

Tjena.
Jag vet att det är länge sedan, men jag har helt enkelt inte pallat. Vad säger ni om att vi kör en kort genomgång av dagarna som gått? =)

Onsdagen den 10:e Gjorde vi inte så mkt i skolan, började med sovmorgon eftersom vi var klara med shku. På engelskan kollade vi klart på save the last dance, och så fick jag reda på mitt brittiska glosförhör, vg+ (vg är max) och vad jag fick på min muntliga redovisning på boken "dear nobody", mvg ;D
Därefter höll vi bara på med förberedelser inför karnevalen, dvs måla folk bruna, fixa kläder, hår, smink och allt annat som skulle ordnas ;) Klockan fyra var det dags för uppställning iaf och halv fem drog tåget igång ;) Det gick skitbra, förrutom att flaggan på bilen lossade. xD
 

Torsdagen den 11 bestämmde vi oss för att "ha lektion på annan plats"  dvs, vara lediga ;)
Jag spenderade dagen med att ta lång sovmorgon och sedan städa i princip heeeela huset! En väldigt slö men jobbig dag alltså!

Fredagen den 12 = Skolavslutningen! ;)
Eftersom vi hade sovmorgon till halv tio kunde man ta det lugnt på morgonen och slippa stressa. Men jag orkade inte göra så mycket ändå. Så det blev ingen fin håruppsättning, inga nymålade naglar och inte överdrivet med smink.
vI samlades först i aulan med alla andra ettor - sp. Där pratade rektorn lite, musikeleverna sjöng och studenterna kom in med en snabb föreställning. Samlades sedan i klassummet för att få betygen och säga hejdå till klassen.


dea o tijnah <3


flickor =)


sofie och ronjii =)


dea tijnah och ronjii fick paket av fröken ^^


andrea fick bra betyg! ;D

Kvällen spenderades at my place med Jöns Ronja Tim Bogge och D ;) Vi elr ja, snarare Jöns grillade kyckling till oss. Tim sprang runt med vattenpistol (inomhus!) och underhöll oss med musik, Bogge flummade med salladsbestik och micron. Ronjii gjorde kladdkaka och somnade sedan på soffan, och D var så tyst och lugn och snäll ^^ Pojkarna spelade kort, det blev lite singstar oxå tror jag XD Ja, det var nog min kväll.

Nu pallar jag inte skriva mer. Inlägget blir på tok för långt! xD Fortsätter om en stund ;)
xoxo

Don't tell me what to belive

Utbildningen verkade aldrig ta slut, men det var ganska trevligt ändå ;) Vi fick våra tröjor! Våran rosa var jättemesigt ful och såg helt urtvättad ut tillskillnad från de andra som var helt klara och fina, vilket var väldigt synd. Vi lekte ännu fler lekar, träffade ledarna för de olika aktiviteterna, gick igenom alla viktiga dagar och sådant ;)

Dagen idag har bestått av förberedelser inför karnevalen! 60 flaggor har vi gjort! ^^ Målat plakat, fikat (a), blivit underhållna av Adam och Linette xD, reserverat bord i matsalen^^ och massa massa annat! En väldigt trevlig skoldag må jag säga! ;D

Efter skolan hade jag planerat att städa mitt rum inför fredag, men det pallade jag ju självklart inte ^^ xD Jag kan inte riktigt minnas vad jag gjorde ist.. :$ tror jag typ pratade med annie? elr? Minne som en guldfisk här vett' ni!

Nu har jag precis kommit hem från dalas vårshow på humlescenen ;) Den var ganska bra gjord ändå, om man tänker på den kassa läraren de har. Vissa nummer var ju självklart bättre än andra, men så är det vill alltid? ;) Det hade iaf börjat ösregna när vi skulle cykla därifrån! :O Jag kunde inget annat än längta efter mitt gosiga täcke hela vägen hem! Och när jag väl var hemma var det första jag fick göra skrika om en handduk! Fy fan var blöt jag va! Mascaran rann, klänningen droppade och fötterna höll på att drukna i skorna! Bläää för regn!!

Nu ska jag iaf ta och äta! Har inte käkat sen lunch ju :O Skithungrig!
xoxo

Fjäskröv! =D

Skeppohoj! ;D

Dagen började tidigt! Började med matte, lämnade bara in boken, miniräknaren och så. Fortsatte med friku, lunch och sedan friku igen. massa trååk på de! Nu har jag iaf samhällskunskap, vilket suger! Han berättade nyss att jag har ett vg i det! Och mitt huvud bara WHAAAAAAT?! Jag trodde jag låg på G-! :O Men ja, det gick ju åt rätt håll iaf ;)
Snart har vi friku igen, ska göra uppgifter för att uppnå ett MVG. Kommer gå åt helvete känner jag!
Slutar halv fyra idag, hemma fyra. Sen ska man typ slänga i sig mat och så, för klockan fem ska jag vara på tunnan för årets sista utbildning! Kan ni fatta att om en vecka är jag ledare för massa störiga ungar? xD Och JAG ska leka typ konstant i två veckor. Hahahaha, det känns ganska sjukt måste jag erkänna! xD Aja, hemma strax efter nio iaf, kanske blir en ny uppdatering då ;)

Nu ska jag dra och fjäska till mig sovmorgon på onsdag^^
xoxo

Maybe you're the same as me



you and i, we're gonna live forever

True perfection has to be imperfect

Fredagen började lugnt med film med syster =) Men runt tre fick jag nog och drog till stan för att hitta en avslutningsklänning. Jag hade en jävla massa påsar med mig hem sen, men inte en enda innehöll en klänning! Typiskt mig!
Runt tio fick jag sms av Sanna som tyckte jag skulle dra upp till henne, och visst kunde jag det! Vi snackade massa skit tills klockan närmade sig två och jag i princip höll på att somna i hennes säng :$ xD Väldigt trevlig kväll det där ;)

Lördagen började också ganska segt. Gjorde inget spec. Samlade in pengarna till filippinerna genom pantburkar och hushållssysslor. De få nöja sig med hundra spänn! 
Pappa tvingade ut mig på en runda oxå. Slutade med att jag körde runt ivösjön ;) 5 mil totalt. Haha, vad jag kan ^^ Och det är grymt mkt lättare att köra fort än att köra sakta, fy fan vilken skillnad!^^
Mor och far stack till böckmans för att kolla på fotboll, så jag drog hit Sanna. Vi trotsade både srf och fotbollen med sprängaren och sweet home alabama ^^ ;)

Denna dagen har varit segare än resten! En typisk "jag-orkar-inte-göra-någonting-för-det-är-skola-imorgon dag". Massa film och fotografering idag :)

Och btw, chillinötter är farligt!  Hela min mun är on fire! Hot!
Nope, nu ska jag se klart min bästa väns bröllop.
xoxo

Don't look back in anger

GODKVÄLL! =)

Onsdagen var en väldigt jobbig dag! Stack till skolan vid åtta för att få reda på att vi inte behövde börja förrän tjugo i tio med engelska, yippi -.- Dagen började alltså med brittiska (?!) glosor och film. Fortsatte sedan med friku där vi hade typ en minut (bokstavligen!) långt prov för att kunna bli godkänd inom nått område. Klassrådet var ganska trevligt, Inger var lika flumm som vanligt ^^ Och till sist blev det friku igen. Asdrygt! Och ingen fattade någonting! Stack en kvart tidigare oxå för att jag skulle "vaccineras på vårdcentralen" (ingen behövde ju tvunget veta att det inte är förrän i augusti och att jag egentligen stack till frisören^^).

Det blev en lugn start på kvällen innan jag stack ut och spenderade ett par timmar med Amela och Kristian ;)


Idag väcktes man först av en syster som trodde jag hade försovit mig, vilket inte var fallet! Idag är det ju "en dag för filiippinerna" (Dock tänker jag fösa på det till helgen :$ XD). Jag tänkte gå upp för att sedan dra till stan, men min säng var så varm och skön, att jag somnade om och vaknade flera timmar senare!
Under dagen har det inte hänt ngt spec, snackat med ronja i olika omgångar ^^ fixat naglarna, tittat lite på film och så.
Ikvällen har jag iaf spenderat hos Jöns ;) Massa trevligt ^^ Slapp singstar idag och det blev massa snack och film ist :)
Kom hem nu vid halv två. Funderar på att dra till stan imorn ist. Borde typ sova nu då. Men sova är tråkigt! Kanske blir slutet av dirty dancing två (i brist av filmer) som sömnmedel ;)

Här är ett par låtar vi spelat idag ;) xD

oasis - don't look back in anger


nicke och nilla - diggar dig


Sov sött! :*
xoxo

I'm with you

Skoldagen har kännts grymt onödig!
Min sovmorgon togs bort för att vi skulle lyssna på Nellie och Felicia som pratade om filipinerna, vilket dock var ganska kul att höra på. Samhällskunskapen gjorde vi inte ett skit på. Fick reda på provet vi hade förra veckan, ett väldigt oväntat VG! På matten gjorde vi heller knappt ngt,man skulle typ motivera grejer. Bara jobbigt, så vi typ tjabbade emot och käkade klubbor ist^^ Mycket bättre ;) Sista lektionen vad arbsäk, men det var ingen riktig lektion där heller. Lämnade in böckerna och fick reda på slutbetyget typ. MVG där oxå! Wiho! =D Fick gå efter det, så vi hann med bussen tjugo i två. Hade ju dock kännts bättre ifall solen fortfarande var framme.

Nu blir det lite food och sedan plugg med Amela ;)

Här får ni en låt som en i bf3 gjorde till sin flickvän som sitt projektarbete. Verkligen superfin! :)
xoxo

Tomatoface

Kvällen ändrades ^^ Ist för slapp vid poolen, snodde vi farfars bil så jag fick övningsköra med växellåda ^^ Haha, fan vad jobbigt det var! Men jag var massa duktigt ;D hihi (A) Tänker dock satsa på automatare när jag skaffar bil ^^ ;)
Efter bilrundan var jag ute och gick/lekte med Amela och Kristian, haha, jag retade gallfeber på ungen xD Han gillar inte mig ^^ Vilken tur att jag gillar honom då va? ^^ tihi (A)

Nu tänker jag dränka mig i after sun eftersom jag bränt sönder hela facet idag, och min bonnabränna synns ännu tydligare nu. Massa illa!

denna låten har etsat sig fast på min hjärna, så nu etsar jag fast den i er ^^

xoxo

sommarvärme

Dålig uppdatering när det är så varmt ute, men det får ni ta ;)

Större delen av gårdagen spenderades hos farmor med kusinerna för att fira morsdag =) Blev tårta, kubb, pilkastning och så, massa trevlans ^^ På kvällen blev det en sväng ut med Amela, kuligt! ;D

Idag har alla ettorna haft idrottsdag! Ganska kul faktiskt, men alldeles för varmt! (fast man ska väl inte klaga^^) Vann gjorde vi däremot inte, utan det gjorde sp1d. grattis till dem^^ xD Men lite bonnabränna vann jag iaf^^ Verkligen skitfult! Duktigt andrea, duktigt!

Nu blir det food (har inte käkat på hela dan, illa i know), sen blir det nog lite slapp vid poolen innan det förhoppningsvis blir gossip girl med Amela =) Jag är helt död, så jag pallar nog inte mkt annat  i denna värmen xD

Ha de gött ;D
xoxo

New moon

Can't wait! ;D <3

RSS 2.0